Stap 1 / 3 BIONANO FORMULE

Meng de Anti Alg-Schimmel-Mos met water zoals aangegeven op de verpakking en spuit dit op een droge zonnige dag op het te behandelen gebied. Na 3/4 dagen is het oppervlak gereed om schoon te maken met (STAP 2/3) Bionano Super Cleaner en water via een hogedrukspuit. De originele kleur zal hierdoor terugkeren. Voor jarenlange bescherming gebruik onze (STAP 3/3) Bionano Steen-Hout Protector. Maakt Steen water en vuilafstotend, UV bestendig tegen verkleuring door de zon en zorgt ervoor dat Alg Schimmel en Mos geen grip meer hebben op het oppervlak.

BELANGRIJK:  ALLEEN BIJ DROOG WEER OPSPUITEN

(in het voorbeeld videofragment worden ornamenten in een vissenvijver behandelt. Omdat onze producten op biologische basis is, was er geen gevaar voor de vissen)

 

Stap 2 / 3 BIONANO FORMULE

Meng de Bionano Super Cleaner met water zoals aangegeven op de verpakking en spuit dit op het te behandelen gebied en dit (bij zware vervuiling tot 1 uur) laten intrekken. Het oppervlak is nu klaar om schoon te spuiten met water via een hogedrukspuit. Voor jarenlange bescherming gebruik onze (STAP 3/3) Bionano Steen-Hout Protector. Maakt Steen water en vuilafstotend, UV bestendig tegen verkleuring door de zon en zorgt ervoor dat Alg Schimmel en Mos geen grip meer hebben op het oppervlak.

BELANGRIJK:  ALLEEN BIJ DROOG WEER OPSPUITEN

 

 

Stap 3 / 3 BIONANO FORMULE

Bionano Hout-Steen Protector wordt onverdund aangebracht met een hoge drukspuit en op het oppervlak verneveld. Daarna 8 uur laten opdrogen en Hout-Steen is tot 10 jaar lang beschermt. Gebruik mondkapje en handschoenen bij aanbrengen op Hout en Steen.

5 Jaar Garantie indien het product is aangebracht volgens de BIONANO Formule

BELANGRIJK:  ALLEEN BIJ DROOG WEER OPSPUITEN

 

 

 

Lees hier meer over de producten of ga door naar de bestelpagina.